Ресторанти в София

Списъкът с ресторанти в София е почти безкраен, но не всеки от наличните ресторанти може да Ви предложи удобството, приятната атмосфера и уникалната средиземноморска кухня, на които можете да се насладите в ресторант Olive’Sea.

Какво означава името на ресторанта?

Името, с което сме избрали да наречем нашия ресторант, не е случайно – то обединява двете най-важни съставки в средиземноморската кухня – маслиненото масло и морските дарове. За разлика от всички останали ресторанти в София, тук ще откриете вашето средиземноморско приключение.

Какво Ви очаква в Olive’Sea?

За отличното Ви прекарване и доброто Ви настроение ще се погрижи нашият опитен персонал, който ще Ви посрещне още от вратата. Независимо дали сте дошли просто, за да разнообразите ежедневието си, желаете романтична вечеря с любим човек или дори делови обяд с бизнес партньор, нашият ресторант е идеалното място за Вас. Атмосферата и обстановката предразполагат както за празнуване на специални поводи, така и към уединение и романтика на фона на нежна и ненатрапчива музика.

Какво сервираме в ресторант Olive’Sea?

Веднъж опитали нашите специалитети, много от нашите клиенти се връщат отново и отново, за да вкусят пак от вкусните средиземноморски ястия.

Каква е тайната на превъзходния вкус?

Всъщност тайните са две: Сръчните ръце на опитните майстори готвачи и изключително пресните продукти – било то морски дарове или сезонни плодове и зеленчуци. Доставчиците ни донасят рибата и останалите морски дарове пресни. А плодовете и зеленчуците преминават през индивидуален чек-контрол преди приемането им. Това гарантира удивителния вкус, който прави ястията ни наистина уникални.

Нашите готвачи знаят точните пропорции на всяка съставка, билка и аромат, за да създадат истински вкусов шедьовър, какъвто не бихте могли да сготвите у дома.

Действително изборът на ресторанти в София може да е много голям, но ресторант Olive’Sea е сред най-предпочитаните в столицата, благодарение на съвместната и неуморна работа на целия екип. Ако все още не сте влизали в нашия ресторант, посветен на средиземноморската кухня, Ви каним най-сърдечно да ни посетите и да се убедите в нашето превъзходство от личен опит.