Ресторант в София

В София ще намерите огромно разнообразие от ресторанти, които предлагат възможност да похапнете и да се насладите на изисканата им кухня. Но ресторант Olive’ Sea е единственият ресторант в София, който не само предлага здравословна и изключително вкусна средиземноморска кухня, но и огромно разнообразие от услуги.

Какво предлага ресторант в София Olive’ Sea?

Ресторантът представлява а-ла-карт заведение от ново поколение, разположено в бизнес хотел и съответно е в елегантен бизнес стил. Менюто се състои от специално подбрани средиземноморски ястия, салати, гарнитури, десерти и разбира се, от първокласни напитки и вина.

Можете да се насладите на спокойната и уютна атмосфера на външната градина на ресторанта, която е с капацитет 60 места и е изключително подходяща за градински партита и коктейли. Градината към ресторанта е вечно зелена, така че можете да се възползвате от нея през всеки сезон, когато времето позволява. А прекрасната обстановка е допълнена от ромолящ малък фонтан.

Не по-малко атрактивен за посетители е и вътрешният салон, който е с капацитет 100 места. Тук можете да провеждате вашите семейни тържества, делови срещи, романтични вечери, партита, абитуриентски балове, сватби, рождени дни и много други събития.

В допълнение бихте могли да се отпуснете в лоби бар Оливс, който предлага отмора след натоварения работен ден. Тук можете да поканите любим приятел, с който да отпиете някоя специална напитка, или да проведете бизнес среща с ваш бизнес-партньор. Персоналът на ресторанта е изключително любезен и ще ви обслужи професионално.

Кое привлича клиентите на Olive’ Sea?

В нашия ресторант обръщаме внимание на всеки детайл, затова нашите клиенти се връщат отново и отново при нас. Отношението, което ще получите в нашия ресторант, ще бъде персонално и тук ще можете да се отпуснете с вашите приятели, бизнес партньори или семейство.
Каква по-голяма изненада бихте могли да подготвите на свой любим човек от посещението на морски ресторант, сервиращ средиземноморска кухня. В зависимост от времето навън и от желанието Ви, можете да избирате между място в градината, вътрешния салон или лоби бара на ресторанта. Това е идеалното място, където да избягате от забързаното ежедневие и да си починете, хапвайки деликатесите на нашите изкусни майстор-готвачи.
Olive’ Sea Restaurant съчетава толкова много предимства, че веднъж посетили го, той със сигурност ще се превърне в любимото Ви място, където да се отърсвате от монотонното ежедневие.