Невероятно преживяване с богата и интересна Новогодишна програма в хотел


Невероятно преживяване с богата и интересна Новогодишна програма в хотел

Ако считате, че празнуването на Нова Година у дома е отегчително, ако сте се уморили да празнувате този празник пред телевизора и искате този път това да е различно и запомнящо се преживяване, тогава Новогодишното предложение на изискан хотел е точно за вас. Хотелът гарантира доброто ви настроение през цялата вечер, прекарана в приятна компания, изискана обстановка и богата Новогодишна програма.

Оставете скуката у дома и приемете това Новогодишно предизвикателство, докато все още има места. На Новогодишната програма са добре дошли всички – от малки до големи, а след нейното приключване няма да е необходимо да се грижите за вашето пътуване обратно до дома. Хотелът предлага настаняване в предпочитан от вас вид стая срещу доплащане на изгодни цени.

Какво е включено в Новогодишната програма?

Програмата, която очаква гостите си в 20:00 часа на 31 декември 2018 г., е изключително динамична и изпъстрена с много приятни изненади. Времето ще мине неусетно с подготвеното DJ парти, което ще ви забавлява, докато се наслаждавате на всяка хапка от празничната вечеря на бюфета, приготвена от майсторите-готвачи в ресторанта. Новата Година ще бъде отбелязана със специална Новогодишна заря.

За най-малките е предвидена специална празнична програма, ръководена от опитен аниматор. Всички деца до 12 години ще участват във весело детско парти, където ще отпразнуват Нова Година в компанията на други деца, с много игри, смях и веселие.

Но изненадите не свършват до тук: гостите на специалното събитие ще могат да се възползват от всички удобства и екстри на хотела напълно безплатно. Те включват:

Ползване на безплатен паркинг
Ползване на фитнес залата
Сауна процедури
Парна баня
Ползване на закрития басейн
Джакузи
Тъй като освобождаването на стаята е късно – до 14:00 ч, в първия ден от новата година ще можете да отделите специално време за себе си и да се възползвате от тези безплатни предложения на хотела.

Подарете си това Новогодишно приключение, като избягате от монотонността на ежедневието и се насладите на истински празничното настроение, за което ще се погрижат професионалистите в хотела. За да сте сигурни, че вашите места са запазени, можете да направите предварителна резервация. Новогодишната нощ обещава да бъде неповторима!