Честване на балове в ресторант с лятна градина


Честване на балове в ресторант с лятна градина


Празнуването на абитуриентския бал е събитие, очаквано в продължение на 12 години, затова представлява най-важният момент, отбелязващ зрелостта. Този празник трябва да се отпразнува подобаващо, а какво по-добро място за това от ресторант с лятна градина? В края на май времето позволява празнуването на това паметно събитие на открито.

Ресторант с градина – за незабравима бална вечер

Този специален повод заслужава да се погрижите за всеки детайл, така че и абитуриентите и гостите на събитието да прекарат този празник с много настроение, оптимизъм за бъдещето и поставянето на край, който поставя началото на нещо ново и вълнуващо.

Ресторантът с градина ще се погрижи да изживеете тази приказна вечер незабравимо. Освен професионалното обслужване и луксозната обстановка, в градината ще се отърсите от ежедневието и градската суматоха и ще вкусите специално подбрани празнични ястия.

Празничното меню се отличава с класа и стил, като за празнуването на абитуриентския си бал можете да очаквате специални оферти на преференциални цени. Атмосферата ще бъде изпълнена с веселие и музика според вашия вкус.

Празнично меню в ресторант с лятна градина

Абитуриентското меню ресторант с градина е изпъстрено с оригинални и апетитни ястия, които включват следните варианти:

  • Различни видове свежи салати, включващи салата айсберг, пилешко филе, зелена салата, пармезан, риба и други сезонни зеленчуци.
  • За плата се използват различни видове сирена и деликатесни салами.
  • За основни ястия се предлагат запечени зеленчуци с моцарела, местни ястия, печени на грил върху канапе от грах и картофи, хайвер от тиквички, рукола, пилешко филе със спанак и пушена моцарела и други.
  • За десерт можете да поръчате класически кейк в комбинация с топка сладолед и череши или портокалов мус в бадемова кошничка.

Разбира се Това са само някои от предложенията на ресторантите с градина за празничното меню за празнуването на абитуриентски бал.

Почти всеки ресторант с градина, който предлага празнуването на балове, може да осигури при желание и професионален диджей, както и охрана, докато трае тържеството. Салонът или градината могат да бъдат декорирани по специален начин с цветя, калъфи на столовете, панделки, воали и други елементи, които да придадат още по-голямо настроение на това събитие.

Ако тази година ви предстои празнуването на абитуриентски бал, не се колебайте да изберете изискан ресторант с градина, където това събитие ще мине незабравимо.