Пролет – ресторант с градина, сватби и изнесени ритуали


Пролет – ресторант с градина, сватби и изнесени ритуали


Празнуването на различни специални поводи включително сватби, изнесени ритуали и други тържества в ресторант с градина става все по-популярно у нас. Такъв ресторант предлага извънградска атмосфера и празнуване под открито небе в романтична обстановка за един незабравим празник.

 

Какво да очаквате от ресторант с градина?

Ресторантът ще осигури всичко, което е необходимо за безпроблемното провеждане на събитието – било то детско парти, рожден ден, юбилей или дори сватба.

 

Градината на ресторанта предлага спокойна и приятна обстановка, в която можете да се насладите на общуването, празнуването и разбира се на всички кулинарни изкушения, предлагани в ресторанта. Обикновено менюто на ресторант с градина съдържа разнообразие от кухни, включващи българска кухня, европейска кухня, средиземноморска кухня и други. Менюто за поканените гости зависи изцяло от вашите вкусове и предпочитания.

 

Обикновено ресторантите с градини, в които можете да празнувате различни събития и сватби на открито, предлагат капацитет от по 100 – 150 места, така че да има място за всичките ви гости. В допълнение такива ресторанти разполагат и със собствен паркинг, където гостите могат да оставят безопасно колите си.

Защо точно ресторант с градина?

Удобството при избирането на ресторант с градина е че можете да празнувате независимо от сезона. През приятните пролетни и летни дни, градината би била прекрасно място за празнуване. През зимното и студено време можете да се приютите в самия ресторант, без да е необходимо да отлагате вашия празник за по-топлото време.

 

При организирането на сватба в ресторант с градина, персоналът на ресторанта ще ви съдейства със следните необходими детайли:

 

·       Булчинската маса ще бъде украсена по подобаващ начин

·       Всички столове за гостите ще бъдат със специални калъфки

·       Организаторите на празненството имат право на безплатно внасяне на алкохол или други безалкохолни напитки

·       Обикновено младоженците разполагат с безплатна стая за празнуване на първата брачна нощ

Как ще бъдат аранжирани масите за гости по време на вашето събитие?

Когато влязат в ресторанта с градина, гостите ще се почувстват като в приказка. Всички маси ще бъдат украсени с вази с живи цветя. По столовете ще има бели калъфки и панделки. Ако празнуваното събитие е сватба, ще бъде постелена бяла пътека с цветя, а колоните ще бъдат окичени с красиви воали.