Сватба с изнесен ритуал в ресторант с лятна градина


Сватба с изнесен ритуал в ресторант с лятна градина


Сватбата е най-мечтаното и очаквано събитие за младоженците, което изисква солидна подготовка няколко месеца предварително. Едно от най-съществените неща, които трябва да се планират, е изборът на ресторант, където ще поканите гостите и ще отпразнувате заедно събитието. Организирането на сватба с изнесен ритуал в ресторант с лятна градина ще ви помогне да осъществите мечтаната сватба на идеалното място в градски условия.

Защо да предпочетете сватба с изнесен ритуал в ресторант с лятна градина?

Изнесеният ритуал става все по-предпочитан сред младите двойки, на които им предстои брачен съюз. Тази тенденция идва от западните страни, но се възприема толкова добре у нас заради практичния и удобен избор, който до голяма степен облекчава подготовката за сватбата.

Можете да си кажете „ДА“ под открито небе, заобиколени от красива градина и най-близките. Обстановката в ресторант с лятна градина е действително вълшебна – точно каквато би трябвало да бъде в такъв знаменателен ден.

При това дневната светлина предразполага към фантастични снимки от страна на професионалните фотографи. Няма да се притеснявате нито от количеството светлина, нито за избора на подходящ фон, тъй като всичко това ви е осигурено в ресторант с лятна градина.

Персоналът ще се погрижи за цялата сватбена украса, необходима за сватбеното тържество – от подредбата на масите, обличането на столовете със специални калъфки и поставянето на цветя върху всяка маса до фините декорации и детайли, които правят в събитието да изглежда професионално.

Удобства, които гостите на сватба с изнесен ритуал в ресторант с лятна градина могат да ползват

  • Такъв ресторант лятна градина обикновено предлага голям капацитет за гости, който възлиза между 50 и 150 души. Това ви дава възможност да разширите кръга от роднини и приятели според желания от вас брой поканени лица.
  • Заведението предлага безплатен охраняем паркинг, където гостите на събитието могат да са спокойни за сигурността на автомобила си.
  • Ресторант с лятна градина, който се помещава в хотел, в повечето случаи предлага безплатна нощувка на младоженците, а понякога и на кръстниците. В някои случаи се предлага и ваучер за безплатна нощувка за първата годишнина от сватбата.
  • Украсата и аранжировката на събитието също е безплатна.

Ако ви предстои подготовка за сватба, не се колебайте да изберете ресторант с лятна градина за мястото за провеждане на тържеството.