Ресторант Нова Година: Какви новогодишни изненади предлагат ресторантите?


Ресторант Нова Година: Какви новогодишни изненади предлагат ресторантите?

Празнуването на Нова година извън дома се превръща във все по-предпочитано и вълнуващо преживяване. Ако желаете да разнообразите празничната си вечер, но нямате възможност да пътувате извън града, можете да се възползвате от офертите на местен ресторант Нова Година и там да посрещнете заедно с любимите хора този светъл празник.

Какво точно предлагат ресторантите за новогодишната нощ?

За да изберете вашия ресторант Нова година, сме Ви подготвили списък с необходимите удобства, които да търсите. Това са:

  • Уютна и удобна обстановка с маси, които са достатъчно отдалечени, за да имат събеседниците необходимото уединение и спокойствие през вечерта;
  • Меню с изобилен избор от апетитни ястия и първокласни питиета;
  • Удобна за Вас локация на ресторанта;
  • Наличието на паркинг, ако пътувате до там с кола;
  • Достъпни цени и възможни отстъпки при предварителна резервация за новогодишната нощ;
  • Отзивчив и приятен персонал;
  • Специална новогодишна програма, включваща музика, анимация, награди и др.
  • Ако планирате да отидете на ресторант с децата си, се уверете, че имат отделен детски кът за игри и специални занимания за тях.

Ако желаете нещо по-различно, можете да изберете ресторант, който предлага екзотична кухня, например тайландска или арменска храна, за да се потопите и в културата на дадената страна.

Какво включват новогодишните куверти на ресторант Нова Година?

В цената на новогодишния куверт са включени салата, топло и студено предястие, мезе, основно ястие, плодове, десерт, както и богат избор на безалкохолни и алкохолни напитки. Цената на такъв новогодишен куверт варира от 50 до 150 лв на човек, като много от ресторантите включват в развлекателната програма участието на различни певци или гости на събитието, включително и от чужбина, които да се погрижат за Вашето добро настроение през цялата вечер. Освен ядене и пиене, Ви чака много музика и танци, а за да прибавят малко състезателен дух и елемент на изненада, ресторантите провеждат викторини с много подаръци и награди, така че всеки – от малък до голям – да остане доволен.

От Вашите предпочитания зависи дали ще предпочетете да ви развлича фолклорен състав, джаз състав, вариете балет, Ди Джей с предварително избрана музика или конкретен певец на живо. Ако избраният ресторант Нова година се намира в хотел, често в цената на куверта е включено безплатното ползване на басейн, фитнес и сауна.